union-site-eng
YOUNGSTORGET: Attraktive kontorlokaler midt i Oslo Sentrum

Type

Kontor

Areal

483 m²
Møllergata 12, 0179 Oslo

Fasiliteter

Aircondition

Alarm

Bredbåndstilknytning

Heis

Torggata byr på et bredt utvalg av butikker, barer, restauranter og kafeer

Beskrivelse

Møllergata 12 er en moderne kontoreiendom beliggende like ved Youngstorget i Oslo sentrum. Eiendommen utgjør totalt ca. 4.200 kvm og huser flere spennende selskaper. 

Lokalene

Vi ønsker å utforme lokaler som bidrar til økt trivsel og som fremmer kreativitet.

Arealene egner seg meget godt for teambaserte eller åpne landskapsløsninger. Lokalene har godt innslipp av dagslys, og fleksible etasjeflater som kan innredes effektivt.

Ved rehabilitering av etasjen vil man tilpasse lokalet etter moderne og tidsriktig teknisk standard tilsvarende bildene i annonsen. 

Plan 7:   BTA 483 kvm - Toppetasje
Plan 5:   Utleid
Plan 4:   Utleid

Beliggenhet

En rekke selskaper innenfor teknologi, reklame og design har de siste årene valgt å lokalisere seg i området rundt Youngstorget. Området er også blitt et av byens mest populære steder for mat og drikke, sammen med den opprustede og nå virkelig trivelige Torggata. I området finner man et godt utvalg av kafeer, barer, restauranter, butikker og øvrig servicetilbud.

Eiendommen har sentral beliggenhet i sentrum av Oslo med umiddelbar nærhet til shopping- og servicetilbud. Glassmagasinet og Oslo City ligger en kort spasertur unna. Det er ca. 7 minutters gange til Oslo S, og du bruker kun 3 minutter til Stortorvet med holdeplasser for trikk og buss.

 

Utleier

Eiendommen eies og forvaltes av Møller Eiendom.

Møller Eiendom er en ambisiøs og miljøbevisst eiendomsaktør, som bygger for neste generasjon. Selskapet vil investere i bygg med høy teknisk og innholdsmessig verdi samt bidra betydelig innenfor utvikling av nye og attraktive byområder. Møller Eiendoms kompetente organisasjon skal bygge videre på dette viktige leddet i Møllerfamiliens langsiktige investeringsstrategi, gjerne i samarbeid med andre eiendomsmiljøer.

 

Ønsker du å vite leiepris og felleskostnader?

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram