union-site-eng
YOUNGSTORGET / SENTRUM: Topp moderne lokaler med kreativt og urbant preg

Kontakt megler
Plan 7 - Særegne lokaler i eiendommens øverste etasje. Lokalene leveres med kreativt og urbant preg (Illustrasjonsbilde).

Type

Kontor

Areal

175 - 483 m²
  Møllergata 12, 0179 Oslo

  Fasiliteter

  Aircondition

  Alarm

  Bredbåndstilknytning

  Heis

  Eiendommen ligger meget sentralt like ved Youngstorget.

  Beskrivelse

  Møllergata 12 er en moderne kontoreiendom beliggende like ved Youngstorget i Oslo sentrum. Eiendommen utgjør totalt ca. 4.200 kvm og huser flere spennende selskaper. Inngangspartiet oppgraderes i 2019, og flere av kontoretasjene vil fremstå som nye.

   

  Beliggenhet

  En rekke selskaper innenfor teknologi, reklame og design har de siste årene valgt å lokalisere seg i området rundt Youngstorget. Området er også blitt et av byens mest populære steder for mat og drikke, sammen med den opprustede og nå virkelig trivelige Torggata. I området finner man et godt utvalg av kafeer, barer, restauranter, butikker og øvrig servicetilbud.

  Eiendommen har sentral beliggenhet i sentrum av Oslo med umiddelbar nærhet til shopping- og servicetilbud. Glassmagasinet og Oslo City ligger en kort spasertur unna. Det er ca. 7 minutters gange til Oslo S, og du bruker kun 3 minutter til Stortorvet med holdeplasser for trikk og buss.

   

  New York Office

  Utleier leverer topp moderne lokaler med et kreativt og urbant preg. Lokalene leveres som The New York Office med mørke og røffe farger og materialer som spiller godt sammen. Vi ønsker å utforme lokaler som bidrar til økt trivsel og som fremmer kreativitet.

  Målet er at de ansatte skal ønske å tilbringe mer av sin tid på kontoret – rett og slett fordi det er et godt sted å være.

   

  Plan 4:   BTA 175 kvm

  Plan 5:   BTA 559 kvm (UTLEID)

  Plan 7:   BTA 483 kvm - Toppetasje

   

  Arealene egner seg meget godt for teambaserte eller åpne landskapsløsninger. Lokalene har godt innslipp av dagslys, og fleksible etasjeflater som kan innredes effektivt.

  Ved rehabilitering av etasjen vil man tilpasse lokalet etter moderne og tidsriktig teknisk standard.

   

  Utleier

  Eiendommen eies og forvaltes av Møller Eiendom.

  Møller Eiendom er en ambisiøs og miljøbevisst eiendomsaktør, som bygger for neste generasjon. Selskapet vil investere i bygg med høy teknisk og innholdsmessig verdi samt bidra betydelig innenfor utvikling av nye og attraktive byområder. Møller Eiendoms kompetente organisasjon skal bygge videre på dette viktige leddet i Møllerfamiliens langsiktige investeringsstrategi, gjerne i samarbeid med andre eiendomsmiljøer.

   

  Ønsker du å vite leiepris og felleskostnader?

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
  Choose your language