union-site-eng
CBD - Ettertraktede kontorlokaler sentralt i Vika

Velkommen til Munkedamsveien 59BVelkommen til Munkedamsveien 59B

Type

Kontor

Areal

199 - 1702 m²
Munkedamsveien 59B, 0270 Oslo

Fasiliteter

Aircondition

Bredbåndstilknytning

Garasje/P-plass

Heis

Alternativ innredning for 6. etasjeAlternativ innredning for 6. etasje

Beskrivelse

Velkommen til Munkedamsveien 59B
Vi har gleden av å tilby flotte nye kontorlokaler i Munkedamsveien 59B, sentralt plassert i Vika med kort vei til av servicetilbud Tjuvholmen og Aker Brygge har å by på. Munkedamsveien 59B er en ærverdig bygård og består av 6 etasjer på totalt 1.700 m². Eiendommen har en hyggelig bakgård med tilgang til uteområder og sykkelparkering.

Lokalene
Lokalene fremstår som lyse og veldig funksjonelle med en effektiv utforming. Det legges opp til at nye leietakere vil kunne få tilpassede lokaler etter behov, se bildekarusell. Dersom din bedrift ønsker å leie et større areal vil det være mulighet for å etablere en interntrapp som kobler etasjene sammen. Bygget fasade og fellesfasiliter skal oppgraderes og Utleier har engasjert Scenario arkitekter som har store ambissjoner for eiendommen. Målet er å skape ett nytt produkt med fokus på kvalitet og tidløs design som kombinerer den moderne med byggets historie.

Ledige lokaler
U etg:    Ca. 200m² 
1. etg:    Ca. 259m² 
2. etg:   Ca. 350m² 
3. etg:   Utleid
4. etg:   Ca. 350m² 
5. etg:   Ca. 343m² 
6. etg:   Ca. 199m² 

Arkitektens ord
I arbeidet med revitalisering av dette 1800-talls bygget, har vi sammen med oppdragsgiver lagt vekt på å skape et bindeledd mellom historie, arkitektur og den flotte beliggenheten. Fasade og fellesarealer skal strammes opp med nye overflater, skilting og belysning - i tillegg skal det åpnes opp med spesialtilpassede glassfelt inn mot kontorarealene. Materialene som er lagt til grunn er av god kvalitet og er med innslag av valnøttpaneler, terazzo, historiske fliser, i en sober og lun fargepalett. Visjonen med disse valgene er skape et godt og æreverdig førsteinntrykk og en gjennomgående helhet fra utside og inn.  

Område
Eiendommen har en attraktiv beliggenhet og er svært synlig fra innfartsåren til Oslo sentrum med lett adkomst fra E18. Det er kort gåavstand til knutepunktet Nationaltheatret med tilgang til både buss, trikk, tog og T-bane. Nærområdet med Aker Brygge og Tjuvholmen kan i tillegg by på rikelig med servicefasiliteter som spisesteder og butikker.

Ønsker du å vite leiepris og felleskostnader?