union-site-eng
Fremleie - Nyoppussede lokaler sentralt i CBD

Type

Kontor

Overtakelse

Fleksibelt

Areal

389 m²
Dronning Mauds gate 1-3, 0250 Oslo

Fasiliteter

Aircondition

Bredbåndstilknytning

Garasje/P-plass

Heis

Kjøreport

Dronning Mauds gate 1-3 har vært et arkitektonisk signalbygg i Vika siden 1972. Bygget har gått gjennom en total rehabilitering i løpet av 2020. Bygget er utvidet med en ny 11. etasje og kanskje byens fineste takterrasse med utsikt over både Pipervika, Aker brygge, Rådhuset og Akershus festning. Huset er gjennomgående oppgradert og fremstår nå som nytt både inn – og utvendig. De originale trappoppgangene fra 70-tallet er bevart og pusset opp. Inngangene er oppgradert i et tidløst design, innrammet med svart naturstein. Alle overflater i fellesarealene preges av høy kvalitet i design og utførelse.Kontakt megler for å avtale visning.

Beskrivelse

Ledige arealer

6.etg - 389 kvm

Lokalene er nyoppusset i 2021 med høy standard. Med vindu fra gulv til tak på begge sider oppleves lokalene som lyse og luftige og alle arbeidsplasser får godt med dagslys. Lokalene er i dag innredet i åpent landskap med gode støttefunksjoner og tilhørende møterom. Arealet har en svært effektive utforming og gjennomgående høy kvalitet i alle elementer.

Plantegning kan sendes ved forespørsel.

Beliggenhet

Sentralt i hjertet av Oslos Central Business District, med en meget attraktiv beliggenhet i beste del av Vika, rett ved Nasjonaltheatret stasjon.

Eiendommen ligger på rett ved Aker Brygge og i kort gangavstand fra eiendommen finner du det meste du måtte ønske av butikker, restauranter, kultur- og servicetilbud.

Innhold

Ønsker du å vite leiepris og felleskostnader?