union-site-eng
Kvadraturen - Effektive og profilerte kontorlokaler med sentral beliggenhet

Type

Kontor

Overtakelse

Fleksibelt

Areal

584 m²
Rådhusgata 26, 0151 Oslo

Fasiliteter

Aircondition

Alarm

Bredbåndstilknytning

Heis

Beskrivelse

Eiendommen
På en svært sentral beliggenhet kan din bedrift leie lokaler i Rådhusgata 26, en moderne kontoreiendom beliggende sentralt i Kvadraturen, og like ved Christiania Torv. Eiendommen ble oppført i 1896 og er på ca 3.353 kvadratmeter, fordelt over seks kontoretasjer. Eiendommen ble totalrehabilitert i 2014 og fremstår som meget representativ eiendom med flott arkitonsik uttrykk og med et flott inngangsparti.

Lokalene
Vi har nå for leie lyse og representative kontorer i 4.etg på ca 583kvm BTA. 

Arealene har en effektiv planløsning. Pr i dag er det hovedsakelig cellekontorer / teamløsninger, men noe åpent landskap, ulike møterom og sosiale soner - se for øvrig forslag til planløsning i annonsen.

Beliggenhet
Rådhusgata 26 ligger svært sentralt og profilert til i Kvadraturen, i bindeleddet mellom de ulike delene av Oslo sentrum. Alt man kan ønske seg av restauranter, kaffebarer og offentlig kommunikasjon er i umiddelbar nærhet. 

Rett ved ligger Christiania Torv. Her finner man bl.a. de populære restaurantene Hansken og Cafe Skansen, og her i fra er også veien kort ned til Rådhusplassen. Går du nedover Rådhusgata kommer du til Havnepromenaden og Bjørvika.   

Stortinget T-banestasjon og Karl Johansgate ligger en kort spasertur unna, og busslinjer og trikkelinjer trafikkerer Kvadraturen med hyppig frekvens.  

Ønsker du å vite leiepris og felleskostnader?